MHP Kadın Kolları’ndan Polise ziyaret

Yatağan MHP Kadın Kolları, Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılını kutladı. MHP   İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Taner, Kadın Kolları Başkanı Şule Uzuner,yönetim kurulu üyesi Sebahat Özer’den oluşan heyet...

MHP Kadın Kolları’ndan Polise ziyaret

Yatağan MHP Kadın Kolları, Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılını kutladı. MHP   İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Taner, Kadın Kolları Başkanı Şule Uzuner,yönetim kurulu üyesi Sebahat Özer’den oluşan heyet Yatağan Polis Merkezi Amirliğine gelerek  Polis teşkilatının 170. Kuruluş yılını kutladı ve hediye sundu.  MHP   İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Taner; “Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş yılını kutluyor çalışmalarında başarılar diliyoruz. Polis gerek can ve mal güvenliği açısından gerekse  hak ve hukuku koruma açısından çok önemli görev üstleniyor”dedi.

Yatağan Emniyet Müdürü Ali Özher de şunları söyledi: “Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yılını kutlamaları bu günkü etkinliklerle sona erdi.  Etkinliklerimize  büyük ilgi gösteren Yatağan halkına, sivil toplum kuruluşlarına, kurum ve kuruluşlarımıza, siyasi partilerimize  çok teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.