MHP İl Başkanından protesto

Muğla Valiliğinin organizesinde gerçekleştirilen ‘Gönül Elçileri Hatıra Ormanı’ etkinliğine davetiye gönderilen ve etkinliğe katılan MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, yaşadıkları karşısında programı protesto etti. MHP...

MHP İl Başkanından protesto

Muğla Valiliğinin organizesinde gerçekleştirilen ‘Gönül Elçileri Hatıra Ormanı’ etkinliğine davetiye gönderilen ve etkinliğe katılan MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, yaşadıkları karşısında programı protesto etti. MHP İl Başkanı olarak katıldığı programda protokol yerine bir odacının yanına gelip, “Arka tarafa oturacakmışsınız’ sözü üzerine MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, durumu protesto ederek alanı terk etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen ve illerde Valilerin eşlerinin başkanlık yaptığı Gönül Elçileri projesi kapsamında Muğla il genelinde Bin 350 aile gönül elçisi oldu. Gönül elçileri adına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde ‘Gönül Elçileri Hatıra Ormanı’ oluşturmak için basın davetiyelerden MHP İl Başkanlığı’na da davetiye gönderildi.

MHP İl başkanı ve yanında bulunan yönetim kurulu üyeleri fidan dikim alanı olan Muğla-Denizli karayolu üzerindeki alana geldiler. Protokol, kendileri için hazırlanan alanda otururken, gelen konuklar tek tek karşılandı. Alana gelen MHP İl başkanını ise kimse karşılamadı. MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “Davete icabet gerekir. Biz de bunun gereğini yaptık. Alana geldiğimizde sorumlu birisi gelip ne hoş geldin dedi, ne de yer gösterdi. Zaten tüm sandalyeler de doluydu. Bir kurumda Odacı olarak bildiğim bir kardeşimiz bize ‘Arka tarafa geçecekmişsiniz’ dedi. Belli ki birileri öyle söylemiş. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da protesto ederek alanı terk ettim. Sanki etkinliği düzenleyen devlet değil, AKP’liler düzenlemiş. Devletin Kaymakamı kıyıda köşede oturtulurken, iktidar partisinin il başkan yardımcısı ön sırada oturuyor. Gerekirse bana gönderilen davetiyeyi geri iade ederim” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.