“MHP iktidarına hazır mısınız?”

Partisinin teşkilat mensuplarıyla buluşan MHP Milletvekili adayı Dr. Ferat Yüksel partililerine sordu;“MHP iktidarına hazır mısınız?”MHP Muğla Milletvekili adayı Dr. Ferat YÜKSEL, partisinin ilçe yöneticileri, teşkilat mensupları...

“MHP iktidarına hazır mısınız?”

Partisinin teşkilat mensuplarıyla buluşan MHP Milletvekili adayı Dr. Ferat Yüksel partililerine sordu;

“MHP iktidarına hazır mısınız?”

MHP Muğla Milletvekili adayı Dr. Ferat YÜKSEL, partisinin ilçe yöneticileri, teşkilat mensupları ve seçimde görev yapacak partilileriyle moral yemeğinde buluştu. Burada partililerine hitaben konuşan Yüksel, “ 5 Mayıs günü hep birlikte Milas’a bir milat yaşatacağız. Seçim büromuzun açılışında hemşerilerimize MHP iktidarının müjdesini vereceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Mehmet ÇAYIRLI , ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları, Milas Ülkü Ocakları üyeleri, seçimlerde görevli belde teşkilatları temsilcilerinin katıldığı yemekte MHP Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, doğduğu topraklara ve davasına borcunu ödemeye geldiğini  vurguladı.

5 Mayıs gününün Milas için milat olacağını kaydeden Yüksel, “Yediden yetmişe bütün hemşehrilerimizle o gün seçim büromuzu mehter eşliğinde açacağız. Omuz omuza yürüyüp Milas’a dikeceğimiz Üç Hilali hep birlikte taşıyacağız. 7 Haziran akşamına kadar, yeni yasayla 114 köyü mahalle olan Milas’ın toplam 132 mahallesinde çalınmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.

Bize soracaklar, ‘Kaçıncı sıradasınız?’ diye, bizde cevap vereceğiz, ‘Sıranın ne önemi var Milaslı hemşehrim. Ne diyordu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk; Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır.. Vatan gidiyor elden. Biz; vekil olmak için değil, Türk Milleti’nin bekası için sizin kapınızı çaldık’ diyeceğiz. Kovsalar yine anlatacağız ve Muğla’da en iyi kampanyayı hep birlikte yapacağız.

Biliyorum ki, ben ne kadar çalışırsam çalışayım, inanmış dava arkadaşlarım olmadıkça bu kampanyada başarı elde etmek mümkün değil. Saygıdeğer ilçe başkanım ve yol arkadaşlarının çalışma azmi ve gayreti beni biraz daha heveslendirdi hepsine çok teşekkür ederim.

Bu akşam ki gördüğüm tablo bana şunu gösterdi; Biz inşallah Milas’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ni bu seçimlerde birinci parti yapacağız, 2019 seçimlerinde de Sodra dağına üç hilali dikeceğiz.

Ben ilkokulu Kuzyaka köyünde okudum,  sabah okulumuzun bahçesinde zeytinleri toplardık, ardından andımızı okurduk ve  ‘Varlığım Türk varlığına armağan olsun’ derdik. Biz o her sabah içtiğimiz andımıza sadık kalmak için gece gündüz sizlerle birlikte çalışacağız.

Liderimiz Devlet Bahçeli’yi Başbakanlığa, MHP’yi tek başına iktidara taşıyacak yürüyüşü Milas’tan başlatmaya hazır mısınız?.. ‘Bizimle yürü Milas’ diye haykırmaya var mısınız?.. ‘Bizimle yürü Türkiye’ diye Milas’tan çığlık atmaya hazır mısınız?” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.