MHP Adayı Üyük’ten ADD’ye ziyaret

MHP Fethiye Belediye Başkan adayı Mehmet Üyük ile meclis üyesi adayları ile Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesine ziyarette bulundu.Ziyaret nedeniyle basın mensuplarına açıklamada bulunan MHP Fethiye Belediye Başkan adayı...

MHP Adayı Üyük’ten ADD’ye ziyaret

MHP Fethiye Belediye Başkan adayı Mehmet Üyük ile meclis üyesi adayları ile Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesine ziyarette bulundu.

Ziyaret nedeniyle basın mensuplarına açıklamada bulunan MHP Fethiye Belediye Başkan adayı Mehmet Üyük “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesinde bir görev değişikliği yapıldı. Yeni başkanımız haydar Murat Topçu aynı zamanda aile dostumuz ve çok sevdiğimiz bir ağabeyimiz olmakta. Kendisine başarılar diliyoruz. Günümüzde Türk Milleti kavramının tartışıldığı bir dönemde Atatürkçü Düşünce Derneği çok önemli bir kurum olmaktadır. Cumhuriyetin en önemli projelerinden birisi millet olma projesidir. Millet bütünse devlette bütündür. Son dört beş yıldan beri devamlı bir şekilde değişik etnik gruplardan bahsedilmektedir. Millet parçalanmaya çalışılmaktadır. Millet parçalanırsa zaten ülkede bölünür. Rusya ve Yugoslavya örneklerini verebiliriz. Gün birlik ve beraberlik zamanıdır. Bunun için Büyük Önder Atatürk’ün fikir ve düşüncelerinin ön planda tutulup yaşatılması gerekmektedir. Bu amaçla biz MHP olarak “Ne Mutlu Türküm Diyen” insanlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz. İnşallah seçilirsem Fethiye Belediye Başkanı olarak ADD en çok birlikte çalışacağımız kurumlardan bir tanesi ve en önemlisi olacaktır” dedi.

ADD Fethiye şubesi başkanı Haydar Murat Topçu’da açıklamasında “MHP Fethiye belediye başkan adayı Mehmet Üyük ile MHP meclis üyesi ve yöneticilerine ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız modern ülkelerde o toplumların medeniyet seviyelerinin göstergeleridir. Sivil toplum kuruluşları ile toplum yararına hizmet eden dernekler ne kadar çok yaygınlaşmış ve kurumlaşmış ise o ülkenin veya o şehrin medeniyet seviyesini gösterir. ADD olarak tüm siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının en üstünde bir şemsiye gibi görev yapma amacındayız. Biz Atatürkçü düşünce ışığıyla bu ülkeyi seven tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.