MHP aday adayı Soykan esnafı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Avukat Salih Soykan seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor.Muğla’nın Milas ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili...

MHP aday adayı Soykan esnafı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Avukat Salih Soykan seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor.

Muğla’nın Milas ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden MHP Muğla Milletvekili aday adayı Av. Salih Soykan ardından çarşı esnafı ziyaret etti.

Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Soykan, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Muğla’ya hizmet için yola çıktığını belirten MHP Muğla Milletvekili aday adayı Av. Salih Soykan insanların yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle alışveriş yapamadıklarını ve esnafların satış yapamadan kepenk kapattığını kendisinin de aynı zamanda esnaflık yaptığını ve esnafın halinden çok iyi anladığını söyledi.

Soykan; “Esnaf ödemelerini yapamadıkları için kredilere başvurmak zorunda kalıyor ve kredi taksitlerini gününde ödeyemiyor.  Göreve gelmem halinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak esnafların bu sıkıntılarını gidereceğiz ve isteklerinin takipçisi olacağız” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.