METİN ERGÜN, “TARIMA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

MUSTAFA AKTAŞMuğla İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, Çarşamba pazarında esnafları dolaştı sohbet etti sorunlarını dinledi ve Tes-İş Sendikasını ziyaret etti. Daha sonra Turgut Mahallesi ve Katrancı Mahallesine giderek...

METİN ERGÜN, “TARIMA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, Çarşamba pazarında esnafları dolaştı sohbet etti sorunlarını dinledi ve Tes-İş Sendikasını ziyaret etti. Daha sonra Turgut Mahallesi ve Katrancı Mahallesine giderek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Muğla İyi Parti Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, beraberinde İlçe Başkanı Sadet Kocasarı ve İlçe yöneticileriyle Çarşamba pazarında esnafları dolaştı sohbet etti sorunlarını dinledi ve Tes-İş Sendikasını ziyaret etti, daha sonra Turgut Mahallesi ve Katrancı Mahallesine giderek burada da esnafları ziyaret edip sohbet etti.

Muğla İyi Parti Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, ‘Bir esnafın ‘üretmeyi bırakmaya düşünüyorum, her şey  çok pahalı gübre, ilaç ve yakıt’ demesi üzerine  Türkiye’nin ekonomik olarak en zor günleri yaşadığını belirterek şunları söyledi:

“Tarım çok önemli sakın bırakmayın.  Bu sıkıntılar mevcut iktidarın yanlış politikaları dolaysıyla oluştu.  Ülkeyi yönetemiyorlar,  yanlış bilgi veriyorlar. Savaşan ülkelerde bile enflasyon bizden çok az. Dünya’da,  enflasyonun en yüksek olduğu ülkelerden biriyiz. Yakında seçim var çiftçilere gereken destek yapılacak. Hak hukuk adalet liyakat gelecek” dedi.

Milletvekili Ergün ve beraberindekiler Yatağan açık pazar yerinden sonra, Tes-İş Sendikasını ziyaret etti, daha sonra Turgut Mahallesi ve Katrancı Mahallesine giderek burada da esnafları ziyaret edip sohbet etti.

İlçe Başkanı Sadet Kocasarı’da gazetemize yaptığı açıklamada, “Sayın vekilimiz Prof. Dr. Metin Ergün ile açık pazar yeri ve mahallelerde esnaflarımızı ve halkımızı ziyaret edip sorunlarını dineldik. Vatandaşlarımız dertli ekonomik sıkıntı içindeler.  Çözüm belli çözüm Millet ittifakı iktidarı, az kaldı sabırla seçimi bekleyeceğiz. Bu sürede sık sık halkımızla bir araya gelerek sorunlarını not alacağız. Partimize de ilgi artarak devam ediyor üye sayımız hızla artıyor” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.