Mete, referandumu değerlendirdi

Pazar günü yapılan referandumu değerlendiren AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; “ Yarınlara güvenle bakabildiğimiz, krizlerin olmadığı, güçlü bir yönetim ile idare edilen bir Türkiye hayaline milletimiz evet dedi.”...

Mete, referandumu değerlendirdi

Pazar günü yapılan referandumu değerlendiren AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete; “ Yarınlara güvenle bakabildiğimiz, krizlerin olmadığı, güçlü bir yönetim ile idare edilen bir Türkiye hayaline milletimiz evet dedi.” Şeklinde konuştu.

Bütün seçmelere ve seçim süresince görev yapanlara teşekkür eden Mete, şunları söyledi: “16 Nisan günü milletçe sandıklara giderek anayasa değişikliğini oyladık. Her vatandaşımız kendi düşüncesine uygun olarak görüşünü ifade etti. Ne mutlu ki milletimizin kararı aydınlık ve güçlü bir Türkiye’den yana oldu. Yarınlara güvenle bakabildiğimiz, krizlerin olmadığı, güçlü bir yönetim ile idare edilen bir Türkiye hayaline milletimiz evet dedi.

İnanıyorum ki Türkiye artık ekonomisiyle, idaresiyle, sanayisiyle ve her şeyden önemlisi demokrasisiyle daha güçlü ve daha istikrarlı bir ülke olacak . Verilen bu karar yarınlarımızın daha güzel ve aydınlık olmasına vesile olacak.

Bugün bu tarihi karara imza atan aziz milletimize saygılarımı sunuyorum. Sandığa giderek demokrasinin gereğini yerine getiren her bir Muğlalı hemşerimize teşekkür ediyorum.

Verilen karar her ne olursa olsun; bugün huzur ve barış içerisinde geçen halk oylamasında hiçbir olumsuz durumun yaşanmamasından duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

Kampanya boyunca kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza anayasa değişikliği hakkında bilgi veren teşkilat mensuplarımıza ve seçim süresince görev yapan tüm kamu görevlilerimize ve seçim sürecinde her türlü zorluğa rağmen milletimize haber ulaştırmaya çalışan tüm basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.