Mete: Başkanlar istişare ile belirlenecek

AK Parti’de, istifalarla boşalan İlçe Başkanlıkları’nın yerine gelecek olan isimler için geniş istişareler yapılıyor. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Çiğdem Demiralp’ten boşalan ilçe başkanlığına yeni ismi...

Mete: Başkanlar istişare ile belirlenecek

AK Parti’de, istifalarla boşalan İlçe Başkanlıkları’nın yerine gelecek olan isimler için geniş istişareler yapılıyor. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Çiğdem Demiralp’ten boşalan ilçe başkanlığına yeni ismi belirlemek için geçtiğimiz günlerde, Koordinatör Milletvekili Ali Aşlık’la  Bodrum’da 3 günlük çalışma yaptı.

Mete ve Aşlık 3 gün boyunca Bodrum'da geniş tabanlı temas ve istişarelerde bulundu. Bodrum’da hem ilçe başkanı olmak isteyenlerle eski ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve  mahalle başkanları başta olmak üzere kişisel fikrini belirtmek isteyen çok sayıda AK Partili ile görüşüldü. AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, geniş tabanlı araştırma ve istişarelerin sağlıklı sonuç vereceğini belirterek, “İlçe başkanımızı belirlerken mümkün olduğunca bütün görüşleri dinlemek, fikirlerden faydalanmak istiyoruz. Böylece partimizin Genel Merkezi’nin, en iyi kararı vereceğine inanıyoruz. Bizim için partimizin her üyesinin fikri çok önemlidir” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.