Mete AK Parti Aday Adayı

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, Marmaris Belediye Başkan Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, ilçe başkanlığı görevini yeni başkan belirlenene...

Mete AK Parti Aday Adayı

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, Marmaris Belediye Başkan Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, ilçe başkanlığı görevini yeni başkan belirlenene kadar vekâleten yürüteceğini belirterek, Marmaris Belediye Başkan Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk’ün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve çok sayı da partili katıldı.

Mete, İlçe başkanlığı boyunca yedi buçuk yıllık süreçte geriye dönüp baktığında yaptığından pişmanlık ya da utanç duyduğu hiçbir hareketim olmadığını ifade ederek il başkanının önereceği genel merkezin de onaylayacağı bir ilçe başkanı atanıncaya kadar ilçe başkanlığı görevini de vekaleten yürüteceğini söyledi.

Mete belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin 1 Ekim tarihinde başladığını ve bugüne kadar aday olmayışının sebebini ise "aday olmayı düşünen arkadaşlarımın önünü kesmemek için" şeklinde açıkladı.

Mete, "Bu süre içerisinde Akdeniz Üniversitesi’nde Personel Daire Başkanı olarak çalışan Hüsnü Gülez aday adaylığı başvurusunda bulundu. 1 Kasım tarihine kadar başka bir aday adayı başvurusu yapılmadı.Beni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, partili olmayan, değişik siyasi partiden olan arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın ısrarı üzerine bu kararı almış bulunuyorum. Aday adayı olmak benim, aday yapmak genel merkezin, başka seçmekte milletimizin takdiridir. İnşallah rabbim bu yolda başımızı öne eğdirmez ve utandırmaz. Bugüne kadar ilçe başkanı olarak kalbinizi kırdıysam, herhangi birinizi üzdüysem hakkınızı helal edin. Benim de bir hakkım varsa helal olsun" dedi.

Marmaris’i Ak Partili bir belediyecilik anlayışı ile kavuşturmak birleştirmek istediklerini belirten Mete, "Zaferle ayrılmak bir amaç olsa da Marmaris’i layık olduğu yere çıkarmak ilk amacımızdır. Kimlerle çalışacağımız aday belirlendikten sonra yapılacak çalışmalardır. Bu süreci çok sıkı çalışarak geçireceğiz. 2014 yılı Mart ayının sonunda Marmaris kazançlı çıksın diye umut ediyorum. Kim aday gösterilse gösterilsin en ufak bir kibir ya da gurura kapılmadan sizlerin ve genel merkezin takdir ettiği arkadaşın arkasında bir nefer olarak arzu edilen hangi görev varsa o görevi de en iyi şekilde yapmaktan asla kaçınmayacağımı söz veriyorum" dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.