“Metal Yorgunluğu değil, yol arkadaşlarına güvensizliktir”

Muğla Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Gültekin Akça’nın metal yorgunluğu açıklamalarına cevap veren Muğla Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Şakir Özdemir bugün yerel seçim olsa vatandaşın...

“Metal Yorgunluğu değil, yol arkadaşlarına güvensizliktir”

Muğla Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Gültekin Akça’nın metal yorgunluğu açıklamalarına cevap veren Muğla Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Şakir Özdemir bugün yerel seçim olsa vatandaşın sandıkta AK Parti’ye gereken metal yorgunluğunun cevabını vereceğini, seçimle gelen belediye başkanlarının zorla istifa ettirilmesinin metal yorgunluğu olmadığını, AK Parti Genel Başkanının beraber yürüdüğü yol arkadaşlarına güvenmemesinden kaynaklandığını söyledi.

“Muğla’da hizmet üreten belediyelerde metal yorgunluğu olmaz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Şakir Özdemir; “AK Parti Grup Başkan vekili arkadaşımız sayın Gültekin Akça devamlı katıldığı Muğla Büyükşehir Belediyesi meclisinde alınan kararlarla Muğla genelinde uygulanan hizmetleri, belediye başkanlarımızı eleştiren bir açıklama yapmış. AK Parti gibi parti içi demokrasinin olmadığı, seçilmiş başbakandan sonra belediye başkanlarının da bizzat AK Parti Genel Başkanı’nın isteği ile görevden alındığı bir parti ile kumpas davaları ile bile yıkılmayan, Türkiye’nin yüz akı belediye başkanlarına Genel Başkanı’mızın deyimi ile “Adam gibi Adam” başkanlara sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni karşılaştırma gafletinde bulunmuştur. Öncelikle Muğla’da muhalefet partisi ayrımı kesinlikle söz konusu değildir. İktidar tarafından yapılan bu ayrım en başta Muğla’da Büyükşehir Belediyemiz tarafından kesinlikle yapılmamaktadır. Bizzat Büyükşehir AK Parti Meclis Üyesi olarak sayın Gültekin Akça’nın da verdiği oylarla Büyükşehir Meclisi’nde kararlar alınmakta ve bütün ilçelere eşit, adil hizmet götürülmektedir. Meclis üyemizin küçük çaplı işler demeci ile neyi kastettiğini anlamasak da gerek Büyükşehir Belediye’mizin gerek diğer belediyelerimizin hizmetleri ulusal ve yerel basında yer almakta hatta birçok yenilikçi ve Türkiye’de ilk olan hizmet birincilik ödülü almaktadır. Meclis üyemizin hizmet tabelalarını da görmesi Muğla genelinde 2.600 km yol ağına sahip Muğla Büyükşehir Belediye’mizin bu yolların neredeyse tamamını yakınını asfaltladığını ve meclis üyemizin bu yollardan aracı ile geçtiğini gösterir. Bugüne kadar 2150 km yol çalışması yaparak Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmadan önceki unutulan yollarını modern bir hale getiren Büyükşehir Belediyesi bu yollara tabela koyarak yolun hangi belediyeye ait olduğunu göstermek, hizmetin Muğla’nın en ücra köyüne kadar ulaştığını, vatandaşın yanında olduğunu hissettirmek istemektedir. 2.150 km yol Muğla’dan Ağrı’ya kadar olan yoldan 500 km fazladır. Şehir merkezlerinde doğalgaz için kazılan yollarda tabela olmadığı için vatandaş şikayetleri ne yazık ki belediyelerimize gelmektedir. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri sadece yollar değil, sudan tarıma, ulaşımdan spor tesislerine kadar birçok alanda Muğla’ya bugüne kadar 700 milyon TL yatırımı sayın meclis üyemizin de bulunduğu ve oy verdiği mecliste alınan kararla yapmıştır. Hizmet üreten belediyelerde ve belediye başkanlarında metal yorgunluğu olmaz tam tersi İşleyen demir pas tutmaz.” dedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.