Mestan Yayman ziyaretlerini sürdürüyor

Ziyaretlerini yalnız gerçekleştirdiği için eleştirilen AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mestan Yayman, Öğretmenler günü nedeniyle AK Parti teşkilatıyla birlikte Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınarı...

Mestan Yayman ziyaretlerini sürdürüyor

Ziyaretlerini yalnız gerçekleştirdiği için eleştirilen AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mestan Yayman, Öğretmenler günü nedeniyle AK Parti teşkilatıyla birlikte Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınarı makamında ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamasının ardından ziyaretlerini tek başına yapan ve birçok kesimden eleştiri alan Muğla eski Vali Yardımcısı Mestan Yayman ilk kez bir ziyaretini parti üyeleri ile birlikte yaptı. 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Muğla Mili Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’ı makamında ziyaret eden Mestan Yayman’a AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı Ziya Ercan, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı partililer eşlik etti.

Çınar’ın öğretmenler günün kutlayan Aday Adayı Yayman, “Ben ve ekip arkadaşlarım olarak sizin ve sizin aracılığınızla bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Daha önce benim tek gezmemle ilgili çok eleştiriler geliyordu bende bu önemli günde yanımda olan arkadaşlarımla birlikte sizi ziyaret etmek istedim. Nice başarılı nesiller yetiştirmeniz dileği ile öğretmenler gününüzü tekrardan kutluyorum” dedi.

Kalabalık bir grupla öğretmenler gününü kutlamalarından dolayı Mestan Yayman ve partililere teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Çınar, “Böyle önemli bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Ziyaretiniz bizi mutlu etti. Bizler öğrencilerimize doğru şeyler öğreterek sizler gibi başarılı bireyler olması en büyük temennimiz” şeklinde konuştu.

Yayman ve yanındakiler daha sonra Eğitim Bir Sen ve Türk Eğitim Sen’i ziyaret ettiler.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.