Mersin’den sele kapılan kişinin cesedi Fethiye’de bulundu

Mersin’de sele kapılan Murat Kurt adlı vatandaşın cesedi Fethiye’de bulundu.Edinilen bilgiye göre, Mersin'de yaşayan Murat Kurt (42), 50 gün önce Abdullah Şuhutoğlu Mahallesi’nde Deliçay Deresi’ne düşerek sel sularına kapıldı....

Mersin’den sele kapılan kişinin cesedi Fethiye’de bulundu

Mersin’de sele kapılan Murat Kurt adlı vatandaşın cesedi Fethiye’de bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'de yaşayan Murat Kurt (42), 50 gün önce Abdullah Şuhutoğlu Mahallesi’nde Deliçay Deresi’ne düşerek sel sularına kapıldı. Yapılan bütün aramalara rağmen Murat Kurt bulunamayınca arama çalışmalarından vazgeçilmişti.

Dün Fethiye Ölüdeniz Mahallesi'nde denizin ortasında ceset gören bir tekneci, durumu Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirdi. Jandarma da Sahil Güvenlik 83 Bot Komutanlığı yetkililerine durumu bildirdi. Sahil Güvenlik ekibi, Gemiler Koyu’nun 2 mil açığında kolları ve bazı uzuvları bulunmayan bir ceset tespit etti. Çürümüş halde bulunan ceset, bot ile Gemiler Koyu’na getirildi. Ceset, cumhuriyet savcısı ve sahil güvenlik yetkilileri tarafından incelenirken, Mersin’de dereye düşerek sel sularında kaybolan 42 yaşındaki Murat Kurt’un kimliği ve 150 lira para bulundu. Güvenlik yetkilileri Murat Kurt'un Mersin'deki ailesiyle temasa geçti. Cesetle birlikte bulunan kot pantolon, cüzdan ve spor ayakkabı delil olarak alındı. Cumhuriyet savcısı, geniş çaplı otopsi için cesedi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Sonucun, DNA testi ile kesinleşeceği öğrenildi.

Fethiye Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.