“ Merkez Sağın aslı burada, çakması AK Parti’ye kimse gitmez!”

Demokrat Parti(DP) Muğla milletvekili adaylarını düzenlediği törenle tanıttı. Aday tanıtım töreninde konuşan DP eski İl Başkanı ve 1’inci sıra Milletvekili adayı Zekai Alper, AK Parti’ye yüklenerek; “Demokrat Parti ve...

“ Merkez Sağın aslı burada, çakması AK Parti’ye  kimse gitmez!”

Demokrat Parti(DP) Muğla milletvekili adaylarını düzenlediği törenle tanıttı. Aday tanıtım töreninde konuşan DP eski İl Başkanı ve 1’inci sıra Milletvekili adayı Zekai Alper, AK Parti’ye yüklenerek; “Demokrat Parti ve Anavatan Partisi’nin geçmişinden kendinize gelecek inşa etmeye çalışmayın. Merkez sağın aslı buradayken çakmasına o AK Parti’ye kimse gitmez” dedi. Seçimlerde iddialı olduklarını belirten Alper, Türkiye’nin yeni rotasını çizeceklerin söyledi.

Demokrat Parti(DP) 25. dönem Muğla Milletvekili adayları düzenlenen tanıtım töreniyle  partililerle bir araya geldi.

Menteşe Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen aday tanıtım törenine DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse, DP Menteşe İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı, eski milletvekilleri Şükrü Zeybek, DP GİK üyesi İffetin Akar, eski il genel meclis üyeleri, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Aday tanıtım töreninde konuşan DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse; “Ülkemiz idaresinde iktidar, halkımızın zihinlerini karıştırarak iktisadi, idari, ahlaki değerlerinin tarifleri tahribata uğratılmıştır. Vatandaşlarımız bu tahribat dan olumsuz etkilenmektedir, iktisadi durumumuz perişan durumdadır. Ülke kalkınmamız yüzde 3’ün altında kalmıştır. Vatandaşımız fakirleşmiştir. Ve işsizlik bu kadar yüksek rakamlara çıkmıştır. Ülkemizdeki tüm olumsuz şartlara duyarsız kalmayan Demokrat Parti, Türkiye’ye yeni bir rota çiziyoruz. ‘Yeni Nesil Demokrat Parti’ sloganı ile 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerine il teşkilatı olarak ciddi ve iddialı hazırlıklarımızı tamamladık, bugünden itibaren sahaya iniyoruz” dedi.

DP eski İl Başkanı ve 1’inci sıra Milletvekili adayı Zekai Alper ise yaptığı konuşmada AK Partiye yüklendi. Alper; “Buradan net bir mesaj vermek istiyorum. Demokrat Parti ve Anavatan Partisi’nin geçmişinden kendinize gelecek inşa etmeye çalışmayın. Merkez sağın aslı buradayken çakmasına o AKP’ye kimse gitmez. Artık yaptığınız baskılar, zulümler, kızına oğluna iş veririm, devlet benim elimde zulmünün sonu gelmiştir. Bu halkın gözü açılmış, bu baskılara karşı bir araya gelmenin zamanı gelmiştir” diye konuştu.

Muğla’da yapılan tüm öncelikli hizmetlerin  DP döneminde yapıldığını belirten Milletvekili adayı Zekai Alper; “Yaptıkları bir duble yol istimlakları bizim zamanımızda, açtıkları 800 metre Fethiye tüneli Deli Dumrul gibi gidenden 3 lira gitmeyenden  5 lira para alıyorlar. Bir de halkın karşısına çıkmışlar işte hizmet hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyorlar. Artık bu laflara, bu safsatalara karnımız tok. Artık demokratların derlenme, toparlanma, evlatlarına sahip çıkma zamanı gelmiştir. Biz bugün sizlerden aldığımız bu güçle, bu iradeyle kapı kapı dolaşarak muhakkak halka ulaşacağız. Burada söylediğimiz bu gerçekleri anlatacağız. Canı yürekten inanıyorum ki, bu çalışma sonucunda Muğla’dan bu demokrasi ateşi yanacak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.