Merhaba tatil

Muğla’da 661 okulda eğitim öğretim gören 146 bin 328 öğrenci karnelerine alarak uzun sürecek yaz tatiline merhaba dedi.2103-2014 eğitim ve öğretim yılı sona erdi. Muğla’da Vali Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe Kocamustafendi...

Merhaba tatil

Muğla’da 661 okulda eğitim öğretim gören 146 bin 328 öğrenci karnelerine alarak uzun sürecek yaz tatiline merhaba dedi.

2103-2014 eğitim ve öğretim yılı sona erdi. Muğla’da Vali Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe Kocamustafendi İlkokulunda düzenlenen törende ana sınıfı öğrencilerinin karnelerini dağıttı. Karne törenine Vali Güvencer’in yanı sıra, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve aileler katıldı.

Muğla Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla il genelinde 661 okulda, 9 bin 569 idareci ve öğretmen, 107 bin 799 temel eğitim ve 38 bin 529 ortaöğretim öğrencisinin eğitim öğretim yılını tamamladığını belirtti. Çınar, ailelere seslenerek, “2013 -2014 eğitim-öğretim yılının sonunda çocuklarımızın karnelerinde istenmeyen notlar olabilir. Bunların telafisi her zaman mümkündür. Onlara doğru rehberlik yapıp yanlarında olduğumuzu hissettirdiğimizde, çocuklarımız da çalışmaları ve yetenekleri doğrultusunda hayallerini gerçekleştirip toplumdaki yerlerini alacaklardır” dedi.

Karne dağıtım töreninde çocuklar ile yakından ilgilenen vali Mustafa Hakan Güvençer, karne dağıttı sınıftaki tüm çocuklarla sohbet etti. Karnelerini alan miniklere notlarını okutan Vali Güvençer, çocukların karne notlarının yüksek olduğunu görünce öğretmen ve velileri de kutladı.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.