Menteşe’ye TÜRSAB ilgisi

TÜRSAB ( Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) 40 kişilik bir heyetle Menteşe’ye tanıtım gezisi düzenlediler. Gezi sırasında Muğla Müzesi, Perşembe Pazarı, Kültür Evi ve Yağcılar Hanı gibi kentin tarihi ve turistlik yerlerini...

Menteşe’ye TÜRSAB ilgisi

TÜRSAB ( Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) 40 kişilik bir heyetle Menteşe’ye tanıtım gezisi düzenlediler. Gezi sırasında Muğla Müzesi, Perşembe Pazarı, Kültür Evi ve Yağcılar Hanı gibi kentin tarihi ve turistlik yerlerini gezen heyet daha sonra, Konakaltı Kültür Merkezi’nde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya geldiler.

Menteşe’de turizm 12 aya yayılıyor. Menteşe’yi ziyaret eden TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) 40 kişilik bir heyetle kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek gezi ve incelemelerde bulundular.  Ziyarette Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya gelen heyet burada, Yörük Obaları Derneği’nin hazırladığı yöresel yemeklerden yediler.

TÜRSAB Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ziyarette yaptığı açıklamada, gezinin amacı turizmde hareketliliği ve çeşitliliği arttırmak, turizmi 12 aya yaymak olduğunu söyledi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle hoş geldiniz diyorum. Menteşe Belediyesi olarak turizmi 12 aya yaymak, kültür turizmini arttırmak adına, bizde birçok çalışma ve projeler içerisindeyiz. Turizmin özellikle ilçemizde gelişmesi anlamında Menteşe Belediyesi olarak her türlü desteğin sağlanacağını belirtmek isterim” dedi.

Başkan Gümüş daha sonra TÜRSAB  Başkanı Sevinç Gökbel’e Menteşe’ye düzenledikleri tanıtım gezisinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Heyet buradaki yemekli toplantı sonrası, Arasta Hacı Kadı Evi ve Sekibaşı Hamamı’nı ziyaret ederek,  buralarda da incelemelerde bulundular.  Akşam yemeği için Keyif Oturağında bir araya gelen heyet daha sonra ilçemizden ayrıldılar.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.