Menteşe’nin vefalı elleri

Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Yaşlıların Sıcak Yürekleri, Menteşenin Vefalı Elleri” projesi hizmete girdi. Proje kapsamında yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan ailelere evde temizlik hizmeti verilecek.Menteşe...

Menteşe’nin vefalı elleri

Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Yaşlıların Sıcak Yürekleri, Menteşenin Vefalı Elleri” projesi hizmete girdi. Proje kapsamında yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan ailelere evde temizlik hizmeti verilecek.

Menteşe Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Yaşlıların Sıcak Yürekleri, Menteşenin Vefalı Elleri” projesi hizmete girdi. Proje kapsamında yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan ailelere evde temizlik hizmeti verilecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlar 424 00 48 numaraları telefondan Menteşe Belediyesi Hizmet Ağı’na ulaşıp bu hizmetten faydalanabilecekler.

Menteşe Belediyesi Sosyal Hizmet Sorumlusu Özlem Dinçer Çınar proje kapsamında şu ana kadar 40 aileye ulaştıklarını belirterek, “Belediyemiz tarafından yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan ailelere evde temizlik hizmeti vermeye başladık. İhtiyaç sahibi aileler 424 00 48 numaralı telefondan bizlere ulaşıyor. Bizler de daha sonra kendileri ile irtibat kurup aileleri ziyaret ediyoruz. Devamlılığı olan bu projemizde 3 kişilik ekiplerimiz ihtiyaç sahipleri evlere gidip temizliğini yapıyorlar. Şu ana kadar 40 aileye ulaştık. Her gün 3 ailenin ev temizliğini yapıyoruz” dedi.

Menteşe Belediyesi Sosyal Projeler ekibi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hülya Ereşter, Sosyal Hizmet Sorumlusu Özlem Dinçer Çınar, Meclis Üyesi Gonca Köksal Kılınç, Leyla Ersöz ve Aslı Öztürk’den oluşuyor.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.