Menteşe’nin En Güzel Bahçesi seçildi

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘En Güzel Bahçe’ yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Yarışma sonucunda jüri tarafından bahçeleri en güzel bahçe seçilen Ali - Filiz Danış çifti ödüllerini...

Menteşe’nin En Güzel Bahçesi seçildi

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘En Güzel Bahçe’ yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Yarışma sonucunda jüri tarafından bahçeleri en güzel bahçe seçilen Ali - Filiz Danış çifti ödüllerini Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün elinden aldılar.

Menteşe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde yapılan ödül törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Jüri üyeleri, yarışma katılımcıları ve aileleri katıldı.

Ödül töreninde yaptığı konuşmasında En Güzel Bahçe yarışmasının Menteşe’nin daha yeşil ve doğayla iç içe olması için hazırlandığını ve halkın yoğun katılımıyla yapıldığını dile getiren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Geleneksel hale getirdiğimiz yarışmamıza ilgi her yıl daha da artıyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. Vatandaşlarımız yarışmaya katılımlarıyla Menteşemizin doğal yeşil dokusuna katkı sağlamış oldular. Ayrıca katılımcılar en güzel bahçeyi yaratmak için sıradanlıktan kurtularak toprakla haşır neşir oldular. Amacımız Belediye olarak başlattığımız yeşil alan yaratma çalışmalarını ve halkın bu yöndeki sevgisini, bu tarz yarışmalar ve etkinliklerle katılımlı olarak sürdürmektir” şeklinde konuştu.

Başkan Gümüş’ün konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Törende ‘En Güzel Bahçe’ yarışmasında Site, Bahçe ve Balkon dallarında dereceye girenlere ödülleri Başkan Gümüş, Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri tarafından verildi.

En güzel bahçe dalında birinci olan Ali - Filiz Danış çifti tam altın ve Menteşe Park Bahçe Müdürlüğü satış noktasında kullanılmak üzere 300 TL’lik hediye çeki içeren birincilik ödüllerini Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün elinden aldılar.

En güzel bahçe dalında 2. Olan Gür - Çilem Açar çifti yarım altın ve 200 TL’lik hediye çekinin, üçüncü olan Abdullah Akbulut ise çeyrek altın ve 100 TL’lik hediye çekinin sahibi oldu.

Yarışmanın En Güzel Balkon dalında Feziha Ören birinci, Özlem Türer ikinci ve Gamze Yeşiltuna üçüncü olurken, En Güzel Site dalında ise Ayhan İçöz birinci oldu.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.