Menteşe’nin araç filosu büyüyor

Menteşe Belediyesi araç filosunu genişletiyor.  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,“ Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen araç filomuzu genişletiyoruz. Geçtiğimiz aylarda alınan araçlarımıza yenilerini ekledik”...

Menteşe’nin araç filosu büyüyor

Menteşe Belediyesi araç filosunu genişletiyor.  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,“ Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen araç filomuzu genişletiyoruz. Geçtiğimiz aylarda alınan araçlarımıza yenilerini ekledik” dedi.

Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Başkan Gümüş, konu hakkında yaptığı açıklamada, “İhtiyaçlarımız doğrultusunda araç filomuza yenilerini ekliyoruz. Bu anlamda Fen işleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılmak üzere, 2 adet kazıcı yükleyici alındı. Bununla beraber 7 adet kazıcı yükleyici, 1 adet ekskavatör ve 1 adet greyder ile araç park filomuzu genişlettik. Fen işleri Müdürlüğümüz yeni araçlar ile artık vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecekler. Menteşe Belediyesi olarak ilçe merkezinin yanı sıra kırsaldaki en uzak mahallelerimize kadar hizmet götürmek zorundayız. Bu anlamda bu yeni araçlarımız ile kırsaldaki mahallelerimize daha iyi hizmet vereceğimiz inancındayım. Bu araçlarımıza yenilerini ekleyerek,  2015 yılında araç parkımızı genişleteceğiz” dedi. 

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.