Menteşe’den, Bahar etkinliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sanatseverler Derneği’nin birlikte düzenlediği baharın gelişinin kutlandığı “Şiirlerle ve Türkülerle Bahara Merhaba” etkinliği Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonun...

Menteşe’den, Bahar etkinliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sanatseverler Derneği’nin birlikte düzenlediği baharın gelişinin kutlandığı “Şiirlerle ve Türkülerle Bahara Merhaba” etkinliği Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonun da düzenlendi. Geceye Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları, şairler, sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk Halk Ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’nun 43. Ölüm yıldönümünde anıldığı gecede kentin önemli sanatçıları, türküleri ve şiirleri ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş gecenin sonunda yaptığı konuşmada, “Menteşe Belediyesi olarak sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahibi yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Gecede emeği gecen tüm sanatçılarımıza, şairlerimiz ve katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bizim için unutulmaz bir akşam oldu. Menteşe Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerimizle el ele kültür sanat çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Şiirlerle ve Türkülerle Bahara Merhaba” etkinliğine katkı sağlayan sanatçılara ve şairlere gecenin sonunda plaket verildi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.