Menteşe’de yollar çözüme kavuşuyor

Menteşe Belediyesi ilçedeki yolların sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor. Buna göre, Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ihale ederek, 70 gün içerisinde 20 bin m²’lik yolu vatandaşların hizmetine sunması...

Menteşe’de yollar çözüme kavuşuyor

Menteşe Belediyesi ilçedeki yolların sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor. Buna göre, Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ihale ederek, 70 gün içerisinde 20 bin m²’lik yolu vatandaşların hizmetine sunması hedefliyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yol yapım ihalesi hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Menteşe Belediyesi olarak 5 Mayıs 2015 tarihinde yol kaplama ihalesine çıktık. İhalenin sonucu olarak 20 bin m²’lik yolun kilit parke kaplama işi için, yüklenici firma ile sözleşme imzaladık. 27 Mayıs 2015 tarihinde yaptığımız sözleşme gereği, 1 Haziran 2015 tarihi itibariyle çalışmalara başlandı.  Buna göre Kent Merkezi, Gülağzı Mahallesi, Menteşe Konutları ile Kötekli Mahallesinde, kilit parke taşı döşeme işlemi yapılacak. Bu mahallelerimizde yapılacak çalışmalar, 70 gün içerisinde tamamlanacak. Bunun yanında yaz dönemi içerisinde yine büyük bir ihale yapmayı hedefliyoruz. Yakın zaman içerisinde de asfalt çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gümüş açıklamasında, “Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yetkimiz alanındaki sokakları yeniliyor, bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı ve konforu için çalışmalarımız, aralıksız devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.