Menteşe’de Ramazan etkinliklerine büyük ilgi

Menteşe Belediyesinin Geleneksel “Ramazan Eğlenceleri” çeşitli etkinlikler ile devam ediyor. Hafta içi her gün farklı bir mahalle de yapılan etkinliklere çocuklar kadar, büyüklerde yoğun ilgi gösteriyor.Menteşe Belediye Başkanı...

Menteşe’de Ramazan etkinliklerine büyük ilgi

Menteşe Belediyesinin Geleneksel “Ramazan Eğlenceleri” çeşitli etkinlikler ile devam ediyor. Hafta içi her gün farklı bir mahalle de yapılan etkinliklere çocuklar kadar, büyüklerde yoğun ilgi gösteriyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ramazan etkinlikleri hakkında yaptığı açıklamada, “Ramazan Etkinliklerimizi her gün farklı bir mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Belediyemizce artık geleneksel hale gelen etkinliklerimize ilgi büyük. Çocuklar kadar, anne babaların da ilgisi sevindirici. Her yıl artan bir katılım ile etkinliklerimizi devam ettiriyoruz. Etkinliklerimizi geçtiğimiz yıl kırsal mahallelerde de gerçekleştirmiş, ailelerden çok olumlu tepkiler almıştık. Gelen olumlu tepkiler ile etkinliklerimizi bu yıl da kırsal mahallelere taşıdık. Etkinliklerimiz ile çocukların yanı sıra, ailelerinde güzel vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Bugün Akçaova Mahallemizde yapılacak etkinliğimiz yarın Menteşe Konutlarının olduğu mahallemizde gerçekleşecek. Tüm halkımızı etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan etkinliklerin hafta içi her gün Saat: 21.30’da Menteşe’nin farklı mahallelerinde yapılıyor. Etkinliklerde Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu, Semazen, Sihirbazlık Gösterileri, Özel Işık Gösterileri, Aşuk ile Maşuk, Kanto ve çocuklar için düzenlenen oyunlar yer alıyor. Etkinlik kapsamında çocuklara ücretsiz pamuk şeker ve balon dağıtılıyor.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.