Menteşe’de Kültür Turizmi

Turizm Haftası çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başladı. Kortej yürüyüşe ile başlayan kutlamalarda ellerinde sepetlerle yürüyen kadınlar büyük ilgi gördü.Menteşe’de 15 kurumun işbirliğinde düzenlenen ve 15-22 Nisan tarihlerinde...

Menteşe’de Kültür Turizmi
  1. Turizm Haftası çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başladı. Kortej yürüyüşe ile başlayan kutlamalarda ellerinde sepetlerle yürüyen kadınlar büyük ilgi gördü.

Menteşe’de 15 kurumun işbirliğinde düzenlenen ve 15-22 Nisan tarihlerinde kutlanmaya başlanan 39. Turizm Haftası kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Turizm Haftası Kortej Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Başkan Yardımcısı Murat Gökalp, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve bisiklet grubu üyeleri ile birlikte katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 39. Turizm Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “Turizmin 12 aya yayılması çok önemli. Bunun için alternatif turizmi çeşitlendirmeliyiz. Belediye olarak Menteşe’nin yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olması için kültür turizmini arttırmalıyız. Bu anlamda başlattığımız çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.