Menteşe’de iki kaza: 10 yaralı

Menteşe ilçesi Sanayi Kavşağında ve Muğla-Denizli Karayolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 7 kişi çeşitli şekillerde yaralandı.Muğla’da önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü...

Menteşe’de iki kaza: 10 yaralı

Menteşe ilçesi Sanayi Kavşağında ve Muğla-Denizli Karayolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 7 kişi çeşitli şekillerde yaralandı.

Muğla’da önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü ile birlikte 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Uğur Mumcu Bulvarı Sanayi kavşağı istikametinde seyir halinde olan Berat Bakılan (23) yönetimindeki 48 DM 622 plakalı otomobil sürücüsü sanayi kavşağına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önündeki kamyonete, ardından kavşaktaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada, araç sürücüsü Berat Bakılan, Melis Olçar (20) ve Osman Karadağ (23) yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Osman Karadağ’ın durumu ciddiyetini korurken, yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor. Melis Olçar ve Berat Bakılan ise ayakta tedavileri yapıldı.

Kaza sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kaza kırım ekipleri araç içinde sıkışan sürücüyü kurtardı.

Öte yandan; Muğla-Denizli karayolunda meydana gelen trafik kazasında da 7 kişi yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu ve çoğunun ayakta tedavisinin yapıldığı açıklandı.

Denizli istikametinden Muğla’ya seyir halinde olan Hindistan uyruklu Ashesh Bhasn yönetimindeki 34 JP 5199 plakalı araç yağmur nedeniyle ıslak zeminde kayarak karşı şeride geçerek Muğla‘dan Denizli istikametine seyir halinde olan Ali İnal yönetimindeki 48 NS 281 plakalı araca çarptı. Kazada Ali İnal, Süleyman Onat, Akif Çam, Faruk Şahin, Hindistan uyruklu Divya Sukul, Oivy Shikka ve araç sürücüsü Ashesh Bhazn yaralandı.

Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Yücelen Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları öğrenildi.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.