MENTEŞE’DE GÜLE OYNAYA EĞİTİM

Muğla’nın Menteşe ilçesinde birçok projeyle adından söz ettiren Turgut Reis Anadolu Lisesi’nde güle oynaya eğitim yapılıyor. Okul Müdürü Muhammet Göktaş, öğrencilerinin ders motivasyonunu arttırmak için güne ‘Erik...

MENTEŞE’DE GÜLE OYNAYA EĞİTİM

Muğla’nın Menteşe ilçesinde birçok projeyle adından söz ettiren Turgut Reis Anadolu Lisesi’nde güle oynaya eğitim yapılıyor. Okul Müdürü Muhammet Göktaş, öğrencilerinin ders motivasyonunu arttırmak için güne ‘Erik Dalı’ oynayarak başladı. Okul bahçesinde oyun havası oynayan Müdür Göktaş ve öğrencilerin renkli görüntüleri sosyal medyada takdir topladı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki Turgut Reis Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Göktaş, öğrencilerinin ders motivasyonunu arttırmak için güne ‘Erik Dalı’ oynayarak başladı. Okul bahçesinde oyun havası oynayan Müdür Göktaş ve öğrencileri, renkli görüntüler oluşturdu.

Öğretmenin en önemli görevlerinden birisinin öğrencinin motivasyonun yüksek tutmak olduğunu söyleyen Müdür Göktaş, “Çocuklarımın motivasyonunu eksik gördüğüm anda böyle etkinlikler yapacağız” dedi.

BU ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Muhammet Göktaş, “ Çocuklarımızın sabah yorgunluklarını ortadan kaldırmak, derse karşı motivasyonunu arttırmak ve okula karşı aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla bu tür etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklerimiz devam edecek. Böyle etkinlikler Muğla’da pek yapılmıyor ama biz yapacağız.  Çocuklarımın motivasyonunu eksik gördüğüm anda böyle etkinlikler yapacağız. Sadece oyun değil başka etkinlikler de yapacağız. Öğrencilerimizin sevdiği şarkıları teneffüste çalacağız. Komisyondan geçecek” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİNİN OKULA SEVEREK GELMESİ LAZIM

Göktaş, “Öğretmenin en önemli görevlerinin birisi, öğrencinin motivasyonunu arttırmak. Öğrencinin okula severek gelmesi lazım. Muğla’da ilkleri yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz inanılmaz şekilde eğlendi. Her okul yapmalı” dedi.

Bu haber toplam 150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.