Menteşe'de Aşk Yarışması sona erdi

Menteşe Belediyesi’nin düzenlediği “Menteşe'de Aşk” yarışması sona erdi.  Sevgiyi Anlatan en güzel Selfie’yi çeken 500’ün üzerinde kişi yarışmamıza başvurdu. 354 fotoğrafın kabul edildiği yarışma süresince,...

Menteşe'de Aşk Yarışması sona erdi

Menteşe Belediyesi’nin düzenlediği “Menteşe'de Aşk” yarışması sona erdi.  Sevgiyi Anlatan en güzel Selfie’yi çeken 500’ün üzerinde kişi yarışmamıza başvurdu. 354 fotoğrafın kabul edildiği yarışma süresince, Menteşe Belediyesi’nin facebook sayfasını toplamda 250 bin kişi ziyaret etti.

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen Menteşe’de Aşk Yarışması sona erdi. 03 Şubat 2015 – 12 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışma büyük ilgi gördü.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yarışma hakkında yaptığı açıklamada, “Öncelikle tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. “Menteşe’de Aşk” yarışmamıza gösterilen ilgi bizleri de çok mutlu etti. Yarışma süresinde halkımızın beğenileri ile dereceye girenlerin belirlendiği yarışmamızda, sahte profiller üzerinden yapılan beğeniler elenerek, elde edilen sıralamaya göre ilk üç yarışmacımız belirlendi.  Buna göre Menteşe’de Aşk Yarışmamızın birincisi; Selahi Gümüşel ve Göksu Akgün çifti oldu. İkinci; Arda Çolakoğlu ve Tuğçe Güldemir olurken, üçüncü çiftimizde Erdem - Demet Akgül çifti oldu. Yarışmada Rahmetli Hasan Arık ve eşi Müşerref Arık’ın fotoğraflarına da mansiyon ödülü vermeye karar verdik. Yarışmanın başında belirttiğimiz gibi birinci olan çiftimize, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Apple iPad Mini hediye edilirken, yine ilk üçe giren çiftimizi unutulmaz bir akşam yemeği bekliyor. Yarışmayı takip eden ve fotoğraf gönderen tüm katılımcılarımızı tebrik ediyorum. Bu vesileyle halkımızın sevgililer gününü de kutluyorum” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yarın akşam 14 Şubat 2015 Cumartesi Günü (bugün) Saat: 20:00’de Arabacı Restaurant’ta çiftleri ziyaret edecek. Ziyarette birinci gelen çifte hediyesini verirken, dereceye giren çiftleri de tebrik edecek.

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.