“Menteşe'de Aşk” Fotoğraf Yarışması başladı

Menteşe Belediyesi’nin ikincisini düzenlediği ‘Menteşe'de Aşk’ ödüllü fotoğraf yarışması başladı. Sevgiyi anlatan en güzel fotoğrafı çeken çiftleri, 14 Şubat sevgililer gününde Apple iPhone 6 Cep telefonu, Canon EOS...

“Menteşe'de Aşk” Fotoğraf Yarışması başladı

Menteşe Belediyesi’nin ikincisini düzenlediği ‘Menteşe'de Aşk’ ödüllü fotoğraf yarışması başladı. Sevgiyi anlatan en güzel fotoğrafı çeken çiftleri, 14 Şubat sevgililer gününde Apple iPhone 6 Cep telefonu, Canon EOS 100 D profesyonel fotoğraf makinesi, Apple iPad Mini ile unutulmaz bir akşam yemeği bekliyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ‘Menteşe'de Aşk’ ödüllü fotoğraf yarışması hakkında yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz ‘Menteşe’de Aşk’ yarışması yoğun ilgi gördü. Gösterilen ilgi ve talepten dolayı yarışmayı geleneksel hale getirmeye karar verdik. Buradaki amaç, ‘Menteşe’de Aşk’ sloganından yola çıkarak, katılımcıların sevgiyi fotoğraf aracılığıyla ifade etmelerini sağlamak. Yarışmada halk ve jüri değerlendirmesi ile en çok beğeni alarak, dereceye giren katılımcılarımıza çeşitli ödüller vereceğiz. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyor, gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

Sadece Menteşe’de ikamet eden katılımcılara açık olan yarışmada katılımcıların 1 adet fotoğrafını, mentesedeask.mentese.bel.tr adresinden yüklemesi veya [email protected] adresine e-posta ile göndermesi gerekiyor.

“Menteşe'de Aşk” ödüllü fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi, 10 Şubat 2016 Çarşamba

Yarışma detayları www.mentese.bel.tr adresinden öğrenilebilir.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.