Menteşe Yeni Semt Pazarı açılıyor

Menteşe Belediyesi tarafından kurulan Semt Pazarı 21 Eylül 2014  Pazar Günü Muslihittin Mahallesi’nde (Sosyo-Kültürel Alanda) hizmete açılıyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, vatandaşların artık bu pazarda...

Menteşe Yeni Semt Pazarı açılıyor

Menteşe Belediyesi tarafından kurulan Semt Pazarı 21 Eylül 2014  Pazar Günü Muslihittin Mahallesi’nde (Sosyo-Kültürel Alanda) hizmete açılıyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, vatandaşların artık bu pazarda dan da alışveriş yapabileceklerini söyledi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,“ Öncelikle son derece modern, üstü kapalı bu pazarımızı bize tahsis ettikleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Osman Gürün’e teşekkür ediyorum. İlçemiz gelişiyor. Buna paralel olarak nüfusu da artıyor. Hem Üniversite’nin hem de, yeni yerleşim alanları ile Menteşe zaten uzun yıllardır göç alan bir ilçe. Bu anlamda Yeni Semt Pazarımızı da ihtiyaç doğrultusunda Pazar günü hizmete açıyoruz. Son derece modern, üstü kapalı bu pazarımızda meyveden sebzeye her ürün yer alacak. Burada çocuk oyun parkımız, 500 araç kapasiteli otoparkımız da mevcut. Bunun yanında diğer Perşembe pazarımız ve Akyol pazarımız da açık olup hizmet vermeye devam edecekler. Ayrıca Yeni Semt Pazarımızda yer tahsisi yapmak isteyen pazarcılarımız, Belediyemizin Zabıta Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler. Dilekçe ile yapılacak bu müracaatlar sonrası Pazar günü sabah yapılacak olan kura çekilişi ile yer tahsisi yapabilecekler” dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.