Menteşe personeline sağlık taraması

İş Sağlığı ve Güvenliği yasası kapmasında Menteşe Belediyesi personeli periyodik sağlık taramasından geçirildi. Ayrıca personele tetanoz aşısı da yapıldı.Konu ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,...

Menteşe personeline sağlık taraması

İş Sağlığı ve Güvenliği yasası kapmasında Menteşe Belediyesi personeli periyodik sağlık taramasından geçirildi. Ayrıca personele tetanoz aşısı da yapıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Belediye Personelimizde yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile belediyemiz bünyesindeki Sağlık ve Güvenlik Biriminde işyeri hekimi ve hemşirelerinden oluşan ekibimiz tarafından sağlık taramaları ve tetanoz aşıları yapıldı. Her yıl periyodik olarak yapılan taramalarla personelin sağlık takibi yapılabilecek. Bu takip sistemi ile çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, yaşam kalitesinin yükselmesi ve performans artırma hedefleniyor.” diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.