Menteşe personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Menteşe Belediyesi 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği yasası gereği, personele yönelik temel iş sağlığı ve güvenliği konusunda, hizmet içi eğitim seminerleri vermeye devam ediyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi...

Menteşe personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Menteşe Belediyesi 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği yasası gereği, personele yönelik temel iş sağlığı ve güvenliği konusunda, hizmet içi eğitim seminerleri vermeye devam ediyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda personele yönelik verilen eğitim seminerinin ilk gününe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Başkan Gümüş, eğitim seminerinde yaptığı açıklamada, “İş sağlığı ve güvenliği yasası gereği belediyemizin kuruluşundan bu yana, yapılması gereken tüm yasal prosedürleri yerine getiriyoruz. Bu amaçla 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle, kendi bünyemizde iş sağlığı güvenliği mühendisi istihdam ettik ve iş sağlığı güvenliği birimimizi kurduk. Sizlerin sağlığı ve güvenliği bizim için her şeyden önemli. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen şu ana kadar çok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Önemli mesafeler kat ettik. İş sağlığı ve güvenliği kültürünü belediyemizde hep beraber oluşturacağız. Bu alanda yapılacak çalışmalarda çalışanlarımıza, müdürlerimize, Başkan Yardımcılarımıza şahsıma, kısacası hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. İş sağlığı ve güvenliği alanında belediyemizin Türkiye’de örnek belediyelerden biri olacağına inancım tam.  Eğitim faaliyetlerimizin hepimize faydalı olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Menteşe Belediyesi İnsan Kaynakları, Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği birimi tarafından düzenlenen eğitim semineri, Eğitim A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Emin Yenisu ve Kurum Hekimi Dr. Gülçin Kınay Polat tarafından veriliyor.

6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği yasası gereği personelin alması gereken temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi 24- 25 Mart 2016 tarihlerinde toplam 16 saat olarak Belediyenin işçilerine, sözleşmeli personeline ve kadrolu memurlarına verilecek.

Bu haber toplam 174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.