Menteşe parkları yenileniyor

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehre yeni bir soluk kazandıran Menteşe Belediyesi, parkları ve sosyal donatı alanlarını yeniliyor. Kentteki parkları yenileyerek şehrin daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşmasını...

Menteşe parkları yenileniyor

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehre yeni bir soluk kazandıran Menteşe Belediyesi, parkları ve sosyal donatı alanlarını yeniliyor. Kentteki parkları yenileyerek şehrin daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşmasını sağlayan Menteşe Belediyesi, Akyol Parkı ve Nazım Hikmet Parkında revize çalışmalarına başladı.

Parkların yenilenmesi ile kentin daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, parkları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Akyol Parkında, Bin 280 m2 yeşil alan olacak

Parkların en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Başkan Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak şehrimize yeni bir soluk kazandırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Akyol Parkımız ile Nazım Hikmet Parklarımızı revize çalışmalarına başladık. Toplamda 3 Bin 400 metrekarelik bir alanda bulunan parkımız, yapılan revize çalışmaları sonrası Bin 280 metrekare yeşil alana sahip olacak. Park içerisinde bulunan döşeme taşlarını yeni ve modern taşlarla değiştiriyoruz. Havuzumuzu ve fıskiye sistemini de tamamen yeniliyoruz. Park içerisinde bulunan kuş yuvalarının da bakımlarını yapıyoruz. Oturma gruplarını ve oyun gruplarını yeniliyoruz. Yeni spor aletleri de kurarak, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Parkımızın hemen karşısında bulunan bankamatikleri de buradaki parkımızın hemen önüne alarak bankamatikleri düzenli bir hale getireceğiz” dedi.

Nazım Hikmet Parkında, Pergolalar yenileniyor

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Nazım Hikmet Parkındaki pergolaların da yenileme çalışmalarına başlandığını belirterek, “7 Bin 585 metrekarelik bir alanda bulunan Nazım Hizmet Parkımızda ki pergolalarımız ile cafe, wc ve büfeyi yenileme çalışmalarına başladık. Yine park içerisinde bulunan basketbol sahasını ve satranç oyun alanını yeniliyor, amfi tiyatromuzun ve havuzumuzun bakımlarını yapıyoruz” dedi.

Parkların revize çalışmalarının bir iki ay içerisinde tamamlanacağı müjdesini veren Başkan Gümüş, “Parklarımız sadece çocuklarımızın oyun oynadığı alanlar değil. Gencinden yaşlısına, herkesin sosyalleştiği, soluk alıp dinlendiği ve aynı zamanda spor yaptıkları alanlar. Menteşe Belediyesi olarak biz de vatandaşlarımıza yorucu ve stresli iş hayatından biraz uzaklaşacakları, dinlenecekleri ve nefes alabilecekleri modern, çağdaş parklar yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Akyol Parkı ve Nazım Hikmet Parkındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gümüş, parklardaki revize çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.