Menteşe Meclisi toplandı

Menteşe Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda yapılan toplantı ile gerçekleşti. İlk kez internet ortamında canlı olarak yayınlanan toplantıyı vatandaşlar da...

Menteşe Meclisi toplandı

Menteşe Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda yapılan toplantı ile gerçekleşti. İlk kez internet ortamında canlı olarak yayınlanan toplantıyı vatandaşlar da takip etme şansı buldu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün Başkanlık yaptığı toplantı 10 gündem maddesinden oluştu. Başkan Gümüş toplantıda, “ Sayın Meclis Üyelerimiz, bugün 6. sını gerçekleştirdiğimiz Meclis Toplantımız bugünden itibaren canlı olarak internet üzerinden de izlenebilecek. Yani şuan toplantımız şeffaf belediyecilik anlayışı ile canlı izleniyor” dedi.

Başkan Gümüş’ün konuşmasının ardından 10 Gündem maddesinden oluşan Meclis toplantısına geçildi.  Toplantıda,  2014-2019 yılı stratejik plan bütçe raporu okunarak oylamaya sunuldu. Menteşe Belediyesi’nin 5 yıllık stratejik plan bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.