Menteşe Meclisi tatil yapmayacak

Menteşe Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonu’nda gerçekleşti. 17 Gündem Maddesinden oluşan toplantıda, Meclis tatil yapmama kararı aldı.Menteşe Belediye Başkanı...

Menteşe Meclisi tatil yapmayacak

Menteşe Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonu’nda gerçekleşti. 17 Gündem Maddesinden oluşan toplantıda, Meclis tatil yapmama kararı aldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığındaki toplantıda, “Göreve geldiğimiz günden bu yana birlikte birçok proje ve çalışma hayata geçirdik. Kentin sorunlarını sizlerle beraber aldığımız kararlar ile çözmeye çalışıyoruz. Bu süreçte zaman zaman tatil yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu anlamda Belediye Meclislerinin yılda bir kez tatil kullanma hakkı var. Meclisin tatil yapıp, yapamama konusunu oylarınıza sunuyorum” dedi.

Başkan Gümüş’ün konuşmasının ardından Meclis Üyeleri toplantıda yaptıkları ortak açıklamada, “Kentin sorunlarını çözmek, çalışmalarıma devam etmek için, tatil yapma hakkımızı kullanmak istemiyoruz” dediler.

Başkan Gümüş’ü de memnun eden karar, oy birliği ile kabul edildi. Bu amaçla Menteşe Belediye Meclisi 04 Ağustos 2015 Salı Günü Saat:14.00’de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonu’nda toplanacak.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.