Menteşe Lalelerle daha güzel

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yeşil alan, meydan ve refüjlere diktiği rengarenk lale ve nergis soğanları, Menteşe’ye renk kattı.Başkan Bahattin Gümüş, “Türkiye ortalaması üzerinde bir yeşil alana...

Menteşe Lalelerle daha güzel

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yeşil alan, meydan ve refüjlere diktiği rengarenk lale ve nergis soğanları, Menteşe’ye renk kattı.

Başkan Bahattin Gümüş, “Türkiye ortalaması üzerinde bir yeşil alana sahip ilçemizde lalelerimiz Menteşe’ye renk kattı. Park Bahçe Müdürlüğümüzün yeşil alan, meydan ve refüjlere diktiği rengarenk lale ve nergis soğanları, baharın gelmesiyle ilçemizde eşsiz bir görüntü oluşturdu” dedi.

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından; Cumhuriyet Meydanı, İnsan Hakları Parkı, Millî Egemenlik Meydanı, Kurşunlu Cami yanı, Dere kenarındaki yeşil alanlar, Aylin Karaca Kavşağı, Ersan Gümüşalan Parkı, Yalçın İnan Parkı, Menteşe Belediyesi hizmet binası önü, Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Hizmet binası önü, Milli Piyango Caddesi önü, Bölge Trafik Kavşağı olmak üzere, toplamda 100 bin adet lale ve nergis soğanı dikildi. 

 

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.