Menteşe Kent Park tanıtıldı

Muğla Belediyesi, Karamehmet Mahallesi 2.Cadde ve 11.sokak arasındaki 19.000 metrekare alana Menteşe Kent Parkı için çalışmalara başladı. Menteşe Kent Parkı, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla merkez...

Menteşe Kent Park tanıtıldı

Muğla Belediyesi, Karamehmet Mahallesi 2.Cadde ve 11.sokak arasındaki 19.000 metrekare alana Menteşe Kent Parkı için çalışmalara başladı. Menteşe Kent Parkı, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla merkez muhtarlara tanıtıldı.

Muğla Belediyesi Yeni Yaşam Alanları Projesi kapsamında, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak, doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlarımız için Menteşe Kooperatifleri Birliği ve özel şahıslara ait toplam 1200 konutun bulunduğu yeni yaşam alanı Menteşe’de 19.000 metrekarelik alana Menteşe Kent Parkı’nı yapmak için çalışmalara başladı.

Menteşe Kent Park projesinde, 8000 metrekare yeşil alan, 400 kişilik amfi, 311 metrekare gösteri havuzu, 1104 metrekarelik gölet, 1080 metrekarelik piknik alanı, 315 ve 254 metrekare alan içinde iki ayrı çocuk oyun grubu, 1300 metrekare yürüyüş ve koşu yolu, 160 metrekare açık spor alanı, 687 metrekare basketbol, voleybol, tenis alanı ve 564 metrekarelik otopark bulunuyor.

Muğla’nın Menteşe bölgesinde yapımına başlanan, Kent Park’ın sözleşme bedeli KDV dahil 934 bin 899 TL. Aralık ayı içerisinde bitirilmesi planlanan Kent Park ile Menteşe bölgesi yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Yeni yaşam alanları, sosyal alanlara verdiğimiz önemi Menteşe Bölgesi içinde gösteriyoruz. Projeleri yapmadan önce hayal ediyoruz, ihtiyaçlara göre olması gerekenleri düşünüyoruz. Menteşe Kent Park projesi sadece bir park değil, amfisiyle, piknik alanıyla, basketbol, voleybol, tenis sahalarıyla, animasyonlu su gösteri alanıyla, yapay havuzuyla, çocuklar için oyun gruplarıyla, yürüyüş ve koşu yoluyla bir çok aktiviteyi içinde barındıran, çeşitli yaş gruplarına hitap edecek proje. Menteşe Kent Park projesi tamamlandığında bu yaşam alanına sadece Menteşe’de oturanlar değil, merkezdeki vatandaşlarımızın da ilgi göstereceğini düşünüyorum.” dedi.

Bu haber toplam 348 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.