Menteşe Kaymakamlığı’ndan anlamlı etkinlik

Menteşe Kaymakamlığı, Menteşe’de toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacı ile yaşlılara, şehit yakınları, gaziler ve yakınları, engelliler ve muhtarlara yemek verdi.Menteşe Kaymakamlığı Öğretmen Evinde toplumsal kaynaşmayı...

Menteşe Kaymakamlığı’ndan anlamlı etkinlik

Menteşe Kaymakamlığı, Menteşe’de toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacı ile yaşlılara, şehit yakınları, gaziler ve yakınları, engelliler ve muhtarlara yemek verdi.

Menteşe Kaymakamlığı Öğretmen Evinde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacı ile yaşlılara, Şehit gazi yakınlarına, engeliler ve ailelerine ve mahalle muhtarlarına yemek verildi. Öğretmen evindeki toplantıya Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen öğle yemeğine katılım yüksek olurken burada bir konuşma yapan Muğla Valisi Amir Çiçek toplum eğer sosyal bir bütünleşme olacaksa toplumda her kesiminin aynı masada buluşmasının güzel olduğunu belirtti. Vali Çiçek, “Muğla her yönden hem bürokratı ile hem seçilmişi ile temsilcileri ve STK’ları i, fakiri zengini ile kendini ispat eden, kendini ön planda tutan bir il. Bu nedenle dışardan gelene kendini Muğlalı hissettiren insanları var. Sizler her zaman ben köyde yaşıyorum ben engelliyim, ben şehit yakınıyım ben yöneticiyim demeden aynı sofrada, aynı yerde bir araya gelen insanların olduğu bir ildir. O nedenle burada çalışan bizler kendimizi şanslı hissediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.