MENTEŞE KAYMAKAMI MAKAMINA KAVUŞTU

Muğla’nın Büyükşehir statüsüne geçmesinden sonra yeni kurulan Menteşe İlçesinin ilk kaymakamı Zeki Arslan, makamına oturdu.Muğla’nın Büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte oluşturulan Menteşe ilçesinin ilk kaymakamı...

MENTEŞE KAYMAKAMI MAKAMINA KAVUŞTU

Muğla’nın Büyükşehir statüsüne geçmesinden sonra yeni kurulan Menteşe İlçesinin ilk kaymakamı Zeki Arslan, makamına oturdu.

Muğla’nın Büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte oluşturulan Menteşe ilçesinin ilk kaymakamı Zeki Arslan, geçici olarak hizmet verdiği valilik binasından ayrılarak yeni binasındaki makamına düzenlenen tören ile makamına oturdu. Menşete Kaymakamlığı binası önünde düzenlenen törene Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, kurum ve kuruluşlarının il müdürleri katıldı.

Kaymakamlık binası önünde düzenlenen tören de okunan İstiklal Marşı ile birlikte Kaymakamlığa ait Türk Bayrağı göndere çekildi. Daha sonra Vali Güvençer ve beraberindekiler Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan’ın makamına geçerek sohbet etti.

“TEK İSTEĞİMİZ HALKIMIZA MAHCUP OLMAMAK”

Menteşe’ye yakışır bir konağa geçene kadar yeni binasında hizmet vereceklerini belirten Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, “Kuruluş sabırlı olan bir şeydir. Sabırlı olmamız gerekiyor. Şuan ben memurumla birlikte iki kişiyiz. Ancak sayın valilimizin görevlendirmesiyle gelen arkadaşlarımızla birlikte burada hizmet vermeye başladık. Bizim görevimiz bu bölgenin insanına hizmet etmek. Devletimiz bu yüzden buraya gönderdi bizi. İnşallah halkımıza mahcup olmayız.Bizim ilk amacımdan biride Menteşe Kaymakamlığını en ucra köşeye kadar kurulduğumuzu herkese duyurmak. Bir aksilik olmazsa eğer 1 Ocak 2014 tarihi itibariyle resmen alabileceğimiz görevleri kaymakamlığımız adı altında sürdürmeye başlayacağız” dedi.

ZEKİ ARSLAN KİMDİR

1968 yılında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde doğan Arslan, eğitim-öğretim hayatına Karaismailler Köyü İlkokulu'nda başladı. Denizli Yatağan Ortaokulu'nun ardından İzmir Şehit Fethi Bey Lisesi'ni bitirerek 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. 1990 yılında Denizli Kaymakam adaylığına atandı. Kaymakam adaylığı süresince değişik birimlerde yaptığı staj yanında Tefenni -Burdur ve İbradı Antalya Kaymakam Vekillikleri yaparak, İçişleri Bakanlığınca 8 ay süreyle İngiltere'ye gönderildi. Daha sonra Malatya Arapgir, Adıyaman Çelikhan, Kayseri Hacılar Kütahya Emet, İzmir Torbalı ve son olarak Mersin Akdeniz'de görev yaptıktan sonra 20 Temmuz 2013 tarihinde Muğla'nın Menteşe Kaymakamlığı'na atandı.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.