“Menteşe her şeyin güzelini hak ediyor”

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların rahatı, güvenliği için yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yol çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada,...

“Menteşe her şeyin güzelini hak ediyor”

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların rahatı, güvenliği için yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yol çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Yetki alanımız ve sınırlarımız dâhilinde ki yolların, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. Vatandaşlarımız için yollarımızı daha güvenli hale getiriyoruz. Bu bağlamda, vatandaşlarımızın talep ve isteklerini göz önüne alarak, Yeşilyurt Mahallesi Maşat mevkiinde kilit parke taşı döşeme işi yaptık. Buradaki yolumuz kışın yağan yağmurlar nedeniyle çamurlu hale geliyor, mahalle halkı kullanamıyordu. Artık bu sorun Menteşe Belediyesince çözüme kavuşarak, mahalle halkı için daha kullanışlı geldi. Bunun yanında Kafaca Mahallemizde bulunan mevcut köprümüzü de genişlettik. Bu köprümüz dar olduğu için hem araçlar, hem de yayalar için tehlike arz ediyordu. Yaptığımız genişletme çalışması sayesinde buradaki köprü daha güvenli hale getirildi. Menteşe Belediyesi olarak bizim için önemli olan halkımız. Çünkü Menteşe halkı her şeyin en güzelini, en iyisini hak ediyor. Yaptığımız her çalışmada vatandaşlarımızın sağlığını, güvenliğini ve rahatını düşünerek yapıyoruz. Bu nedenle çalışmalarımızı da titizlikle yürütüyoruz. Menteşe’nin dört bir köşesinde yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.