Menteşe Halk Eğitim Merkezi Hokeyde şampiyon

Okul Sporları Liselerarası Hokey il Birinciliğinde geçen yıl Ortaokullararası Türkiye Şampiyonu takımın sporcularını kadrosunda bulunduran Menteşe Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Erkek takımı Şampiyon olurken, Kız...

Menteşe Halk Eğitim Merkezi Hokeyde şampiyon

Okul Sporları Liselerarası Hokey il Birinciliğinde geçen yıl Ortaokullararası Türkiye Şampiyonu takımın sporcularını kadrosunda bulunduran Menteşe Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Erkek takımı Şampiyon olurken, Kız Takımı 2. olarak Grup Birinciliği müsabakalarında Muğla’yı temsil etme hakkını kazandı.

Takımda Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye2’inciliği başarılarını elde etmiş tecrübeli sporcular bulunuyor. Takımın bu seneki hedefi Liselerarası Erkekler ve Kızlarda Türkiye Şampiyonluğunu Muğla’ya getirmek ve  Dünya Okul Sporları Hokey Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmek.

Takım Kaptanı Aykut Kaya, Türkiye Şampiyonluğunu Muğlamıza getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylerken; “ Muğla’ya Hokey Sahası yapılırsa bu başarılar kat kat artar. Şu anda Muğla ili  Hokey branşı lisanslı sporcu sayısında 305 sporcuyla Türkiye’de ilk sırada yer alıyor.  Desteklerinden dolayı  Menteşe Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz İdris Kömürcü’ye teşekkür ediyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.