Menteşe Gücüspor moral depoladı

Menteşe Gücü Spor Kulübü üyeleri lig öncesi düzenledikleri moral yemeğinde futbolcularla bir araya geldi.Kötekli Mangalcım Restoranda düzenlenen yemeğe Menteşe Gücü Spor Kulübü yönetimi, antrenör ve futbolcular katıldı.Yemekte...

Menteşe Gücüspor moral depoladı

Menteşe Gücü Spor Kulübü üyeleri lig öncesi düzenledikleri moral yemeğinde futbolcularla bir araya geldi.

Kötekli Mangalcım Restoranda düzenlenen yemeğe Menteşe Gücü Spor Kulübü yönetimi, antrenör ve futbolcular katıldı.

Yemekte konuşan Menteşe Gücü Spor Kulübü Başkanı Harun Akın, güçlü ve iddialı olduklarını dile getirerek; “Transfer çalışmalarımızı tamamladık. İlerleyen süreçte hazırlık maçlarımız olacak. Daha sonra ilk lig maçımızı Marmaris Belediyesporla yapacağız. Futbolcularımıza çok büyük iş düşüyor. Muğlalı hemşehrilerimize futbolcularımızın gayretleriyle Muğlalıların özlediği futbolu hep birlikte izleteceğiz. Biz inanarak yola çıktık. Amacımız her dönem hedefimiz bir üst lig olacak. Yerimizde saymayacağız. Çok iyi bir kadro oluşturduk” dedi.

Muğlalılara seslenen Başkan Akın; “Menteşe Gücüspor Muğlalılarındır. Biz hep birlikte el ele vereceğiz. Muğlaspora da Menteşe Gücüspora da beraber sahip çıkacağız. Tüm Muğlalılara Muğlaspor ve Menteşe Gücüspora destek olmalarına davet ediyorum. Ben Muğla için gövdemi ortaya koydum. Her zamanda koyacağım.Muğla’da kazananlara sesleniyorum. Birileri gelsin Muğla için ellerini biraz taşın altına koysunlar. Benim elimde sihirli değnek yok. Herşey birlik ve beraberlikle oluyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.