Menteşe Gücü Spor Kulübü kuruldu

Muğla Menteşe Gücü Spor Kulübü  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bahçesinde  açılış kokteyli düzenledi.Açılış Kokteyline Muğla Menteşe Gücü Spor Kulüp başkanı Harun Akın, Muğla Amatör Spor Kulüpleri...

Menteşe Gücü Spor Kulübü kuruldu

Muğla Menteşe Gücü Spor Kulübü  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bahçesinde  açılış kokteyli düzenledi.

Açılış Kokteyline Muğla Menteşe Gücü Spor Kulüp başkanı Harun Akın, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF ) başkanı Mehmet Top, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  (TÜFAD) genel sekreteri AlaaddinNaganlu, Muğla Haber Gazetesi kurucularından İsmail Günay ve  çok sayıda davetli katıldı.

Davet etmelerine rağmen hiçbir Muğlaspor yöneticisinin katılmadığını söyleyen Muğla Menteşe Gücü Spor Kulübü Başkanı Harun“Spor kulübümüzün bünyesinde şuanda süper amatör ligde mücadele eden futbol takımımız var. Ve şöyle bir güzelliği daha var Muğla’nın süper lig kategorisinde mücadele eden tek kadın çim hokeyi takımı da kulübümüzün bünyesinde bulunuyor. Biz buradan kulübümüz bünyesinde Muğlasporla da el ele vererek alt yapımızda  Muğlaspora güzel başarılı futbolcular yetiştireceğimize inanıyorum. Hep birlikte Menteşe Gücünü Muğlanın Gücü yapalım, Muğlanın sesi yapalım”

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF ) başkanı Mehmet Top ise Menteşe Kulübünün açılışından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.