Menteşe Engelliler Meclisi kuruldu

Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurul ile toplandı. Engelliler Meclisi’nin kurulması için yapılan Genel Kurula Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven,...

Menteşe Engelliler Meclisi kuruldu

Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurul ile toplandı. Engelliler Meclisi’nin kurulması için yapılan Genel Kurula Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Menteşe Kent Konseyi Başkanı Mustafa Turgut ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Muhtarlar ve Menteşe’de yaşayan engelli vatandaşlar katıldı.

Menteşe’de yaşayan engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmak ve engelli vatandaşları tek çatı altında toplamak için yapılan Genel Kurulda konuşan Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, “Bugün yapacağımız Genel Kurulla engelli vatandaşlarımızın tek çatı altında toplanması sağlanacak. Ben Engelliler Meclisi ile tek ses, tek yürek olup, engelleri el ele kol kola aşacağımıza inanıyorum. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, yaşamlarını daha da yaşanır kılmak adına kurulacak olan Engelliler Meclisini Menteşe Belediyesi olarak yürekten destekliyoruz. Onların evlerinden çıkıp kente ve kent insanıyla kaynaşmaları, sosyal hayatta yer almaları, bizlerinde hayatına anlam katacaktır. Engelliler Meclisinin başarılı işlere imza atacağı inancıyla, yeni yönetime çalışmalarında başarılar dilerim. Belediye olarak engelli vatandaşlarımız için yapılacak her projede var olduğumuzu ve desteklediğimizi belirtir sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurul’da Baki Umut Turgay Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı seçildi.

Yapılan seçimlerde Yürütme Kurulu ise şu isimlerden oluştu; (Asil Üyeler) Elif Şenol, Tuncay Kırbaş, Erdem Türk ve Ali Yiğit Kocabıçak. ( Yedek Üyeler ) Sabahat Durmaz, Mine Gökçan, Muzaffer Telli, Çiğdem Başarır, Hüseyin Akbulut.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.