Menteşe, En Güzel Bahçesini seçiyor

Menteşe Belediyesi, “Menteşe En Güzel Bahçesini Seçiyor” yarışmasını düzenliyor. Peyzaj Mimarları Odası’nın da katkısıyla, ilçemizdeki güzel bahçelerin oluşturulmasını teşvik amacıyla düzenlenen yarışma; bahçe,...

Menteşe, En Güzel Bahçesini seçiyor

Menteşe Belediyesi, “Menteşe En Güzel Bahçesini Seçiyor” yarışmasını düzenliyor. Peyzaj Mimarları Odası’nın da katkısıyla, ilçemizdeki güzel bahçelerin oluşturulmasını teşvik amacıyla düzenlenen yarışma; bahçe, balkon ve site bahçesi olmak üzere 3 farklı kategoride değerlendirilecek. Yarışmayı kazanan katılımcılara tam, yarım, çeyrek altın ile birlikte çeşitli hediyeler verilecek. Birincilere ayrıca 1 Yıl boyunca bahçelerini onurlandırmak adına “Yeşil Flama” verilecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yarışma hakkında yaptığı açıklamada, “İlçemiz Menteşe’de doğa ve yeşil sevgisini aşılamak, güzel bahçelerin oluşmasına teşvik etmek amacıyla bu yarışmayı düzenliyoruz. Bu yarışmamızın amacına ulaşacağına inanıyor, şimdiden tüm katılımcılara başarılar diliyorum” dedi.

Menteşe sınırları içerisinde bulunan her konuta açık olan yarışmanın değerlendirilmesi bahçe, balkon ve site (toplu konut) bahçesi olmak üzere 3 farklı kategoride yapılacak.

Değerlendirme, internet üzerinden halk oylaması ve Menteşe Belediyesinden 2, Peyzaj Mimarları Odası’ndan 2 jüri üyesinin bulunacağı bir komisyon tarafından, yerinde inceleme yoluyla yapılacak.

Katılımcılar yarışmaya, 22 Haziran 2015  –  24 Temmuz 2015 tarihleri arasında başvuru yapabilecekler. 01 Temmuz 2015  –  31 Temmuz 2015 tarihleri arasında halk oylaması yapılacak yarışmanın jüri değerlendirmesi, 01 Ağustos 2015  -  07 Ağustos 2015 tarihleri arasında katılımcıya bildirilecek bir saatte, jüri tarafından yerinde yapılacak. Yapılan değerlendirmeler sonucu yarışmayı kazanan katılımcılar daha sonra düzenlenecek olan organizasyon ile açıklanarak ödülleri verilecek.

Yarışmaya başvurulara internet üzerinden veya elden yapılabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen katılımcılarımız detaylı bilgilere Menteşe Belediyesi web sitesi (www.mentese.bel.tr) üzerinden ulaşabilirler.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.