Menteşe, Doğalgaza kavuşuyor

Menteşe Belediyesi ve Akmercan Gaz arasındaki doğalgaz protokolü imzalandı.  İmza törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,  Akmercan Gaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları...

Menteşe, Doğalgaza kavuşuyor

Menteşe Belediyesi ve Akmercan Gaz arasındaki doğalgaz protokolü imzalandı.  İmza törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,  Akmercan Gaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.

Menteşe doğalgaz ile buluşuyor. Menteşe Belediyesi ve Akmercan arasında ki doğalgaz protokolü Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Akmercan Gaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu arasında, başkanlık makamında imzalandı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş imza töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  “Bugün Akmercan Gaz ile doğalgaz protokolümüzü imzaladık. Protokol çerçevesinde ilk kazı çalışmaları Karamehmet Mahallesi Menteşe Mevkiinde yapılacak.  İlçemizde doğalgaz ile birlikte hava kirliliği ve çevre kirliliği azalacak, ekonomik yönden de daha ucuz yakıt sistemine kavuşmuş olacak. Belediyemizin tüm imkânlarını seferber ederek doğalgazın vatandaşlarımıza ulaşması için çalışma başlatacağız. İlk kaynağın atılmasının ardından en kısa sürede halkımızın doğalgaza kavuşmasını sağlayacağız. Doğalgaz çalışmaları, vatandaşlarımızın en ufak bir rahatsızlık duymamaları için Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü kontrolü ve koordinasyonunda gerçekleştirilecektir. Doğalgazın ilçemize ve Menteşe halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Akmercan Gaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu doğalgazın hava kirliliğini tamamen ortadan kaldırdığını belirterek, “Menteşe halkı doğalgaz ile daha temiz ve daha konforlu bir hayat sürdürecektir. Menteşe İlçesinin 2018 yılı sonuna kadar doğalgaza kavuşmasını hedefliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.