Menteşe Belediyespor Taekwondo Takımı kuruldu

Menteşe Belediyespor Taekwondo Takımı kuruldu. Uluslararası Taekwondo Antrenörü Naz Kargın’ın yönetiminde çalışmalara başlayan Menteşe Belediyespor Taekwondo Takımına kayıtlar devam ediyor.Konakaltı İskender Alper Kültür...

Menteşe Belediyespor Taekwondo Takımı kuruldu

Menteşe Belediyespor Taekwondo Takımı kuruldu. Uluslararası Taekwondo Antrenörü Naz Kargın’ın yönetiminde çalışmalara başlayan Menteşe Belediyespor Taekwondo Takımına kayıtlar devam ediyor.

Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde 25 sporcunun katılımı ile yapılan antrenmanlar Salı, Perşembe ve Cuma günleri saat: 17:00 -  19.00 arası gerçekleşiyor. Kayıtların devam ettiği Taekwondo Takımı 9 yaş ve üzeri sporculardan oluşuyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ”Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla tanışıp daha sağlıklı ve kaliteli yaşam sürdürmeleri çok önemli. Menteşe Belediyesi olarak çocuklarımızın hayat kalitelerini artması adına üzerimize düşen her türlü çalışmayı yapıyoruz.  Bu anlamda Taekwondo Takımımızı kurduk. Diğer branşlarımızdaki başarıyı Taekwondo takımımızın da göstereceğini ve bizleri gururlandıracağına eminim. Belediye olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Haftanın 3 günü çalışmalarını sürdüren Menteşe Belediyesi Taekwondo Takımı Mayıs Ayında Marmaris’te yapılacak olan Türkiye Taekwondo Yıldızlar müsabakasına hazırlanıyor.

Bu haber toplam 275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.