Menteşe Belediyesi’nin mahalle hizmetleri sürüyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kırsal mahallelerde ki çalışmalarına hız verdi. Çamoluk, Göktepe, İkizce, Kuyucak ve Yerkesik mahallerinde yol bakım, yenileme ve tesviye çalışmaları yapıldı.Menteşe...

Menteşe Belediyesi’nin mahalle hizmetleri sürüyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kırsal mahallelerde ki çalışmalarına hız verdi. Çamoluk, Göktepe, İkizce, Kuyucak ve Yerkesik mahallerinde yol bakım, yenileme ve tesviye çalışmaları yapıldı.

Menteşe Belediyesi kırsal mahallelerdeki vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, vatandaş odaklı çalıştıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımıza hız verdik. Kırsalda yaşayan mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini sırasıyla yerine getiriyoruz. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızın memnuniyeti. Vatandaş odaklı Belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Bu anlamda İkizce ve Yerkesik Mahallemizde kilit parke taşı döşeme işi, Kuyucak mahallemizde bir kahvehanemizin onarım ve yenileme işini, Çamoluk Mahallemizde yol tesviye çalışmaları, Menteşe Kooperatiflerinin olduğu servis yolunda yine yol bakım ve yenileme çalışmaları yaptık.  Bunun yanında Göktepe Mahallemizde de 25 metre uzunluğunda 4 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapıldı. Burada ki yol çökmüş durumdaydı. Yukarısında ve altında evlerin olması bakımından tehlike arz ediyordu. Bu bakımında buraya bir istinat duvarı yaparak bu tehlikeyi ortadan kaldırdık” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.