Menteşe Belediyesinden spora destek

Menteşe Belediyesi TOKİ Konutları’nda bulunan tenis ve basketbol sahalarından oluşan, zemine akrilik kaplama yaparak vatandaşların hizmetine sundu. Tesisin açılışını, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve...

Menteşe Belediyesinden spora destek

Menteşe Belediyesi TOKİ Konutları’nda bulunan tenis ve basketbol sahalarından oluşan, zemine akrilik kaplama yaparak vatandaşların hizmetine sundu. Tesisin açılışını, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver çocuklar ile birlikte gerçekleştirdiler.

TOKİ Konutlarında, 1 adet tenis ve 1 adet basketbol sahasından oluşan spor tesisin 700m²’lik zemini, Menteşe Belediyesi tarafından Akrilik ile kaplandı. 5 bin 500 nüfuslu TOKİ mahallesinde, vatandaşlar ve sporcular artık daha sağlıklı ve güvenli spor yapabilecekler.

Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, tesisin açılışında şu ifadelere yer verdi; “Tesisin zemini akrilik dediğimiz özel bir malzeme ile kaplandı. Bu malzeme, spor yapanlar için düşme ve benzeri durumlarda, yaralanmaları minimuma indirirken, daha estetik bir görünüm kazandırıyor. Tesiste, zemin kaplamasının yanı sıra, spor sahasının çevre tel çitleri, basketbol potalarının ve tenis sahasında bulunan demirlerin boyama ve yenileme çalışmaları yapıldı. Ayrıca spor tesisinin yan kısmında bulunan açık alandaki spor aletlerinin toplam 110 m²’lik zemini, kauçuk malzeme ile kaplanarak, bu aletlerin bakımları da yapıldı. Yaz tatilinde bu tesiste spor yapan yaklaşık 40 çocuğumuz artık daha güvenli ve daha sağlıklı spor yapabilecekler” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.