Menteşe Belediyesinden Karma Resim Sergisi

Menteşe Belediyesi Resim Topluluğu Marmaris Kültür Sanatevi’nde düzenlediği “Karma Resim Sergisi” ile Marmarisliler ile bir araya geldi. Sergiye Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Başkan Yardımcısı Levent...

Menteşe Belediyesinden Karma Resim Sergisi

Menteşe Belediyesi Resim Topluluğu Marmaris Kültür Sanatevi’nde düzenlediği “Karma Resim Sergisi” ile Marmarisliler ile bir araya geldi. Sergiye Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Başkan Yardımcısı Levent Ünver, Menteşe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hülya Ereşter, Marmaris Belediyesi Başkanvekili Halil Gökovalı, Başkan Yardımcıları Dursun Kaplan, Hakan Köksal ve sanatseverler katıldı.

Serginin açılış kokteylinde konuşan Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, “Öncelikle Marmaris Belediye Başkanımız Ali Acar’a ve siz Marmarislilere nazik davetleriniz için teşekkür ediyorum. Bugün Menteşe Belediyesi Resim Topluluğunun düzenlediği Karma Resim Sergisi ile sizlerle bir araya geldik. Çok değerli sanatçılarımız çeşitli eserlerini bugün sizlerin beğenisine sundular. Biz Menteşe Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere sıkça yer veriyor, destekliyoruz. Bugün sizlerle birlikte olmaktan oldukça mutluyum. Bu çalışmalarımızın ve etkinliklerimizin çok değerli Marmaris ile daha çok olmasını diliyorum. Daha sık bir araya gelmeli dostluk bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz. Bu anlamda davetiniz ve katılımlarınız için teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Güven’in konuşmasının ardından sergi davetlilerce gezildi. Menteşe Belediyesi Resim Topluluğu 40 sanatçının çeşitli eserlerinin bulunduğu sergi sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Bu haber toplam 173 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.