Menteşe Belediyesi’nden “ELELE Butik”

Menteşe Belediyesi tarafından hayata geçirilen “El Ele Butik” projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor. Hayırseverlerin bağışladığı çok sayıda giysi ve eşyalar “El Ele Butik” Mağazasında ihtiyaç...

Menteşe Belediyesi’nden “ELELE Butik”

Menteşe Belediyesi tarafından hayata geçirilen “El Ele Butik” projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürüyor. Hayırseverlerin bağışladığı çok sayıda giysi ve eşyalar “El Ele Butik” Mağazasında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “El Ele Butik” ile hayırseverleri ve ihtiyaç sahiplerini aynı platformda buluşturduklarını belirterek, “Seçim çalışmalarımızda da yer alan “El Ele Butik” Projemizi kısa zamanda hayata geçirdik. Hayırseverlerden gelen bağışlar ile Kışla Parkındaki “El Ele Butik” mağazamızda ihtiyaç sahiplerinin giysi, eşya gibi ihtiyaçları karşılanıyor. Yardımların en doğru adreslere gidip yerini bulmasını sağlayan bir uygulama, Menteşe halkının dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla büyüyüp güçleniyor. Dar gelirli yurttaşlarımızın yüzleri gülüyor. Tabi bunu yaparken, toplumsal hassasiyetlere de dikkat ediyoruz. İhtiyacı olan herkesi bu hizmetimizden yararlanmaya, maddi gücü olan tüm yurttaşlarımızı da bağış yapmaya davet ediyorum. Menteşe Halkının “El Ele Butik” Mağazasına sahip çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Mağazada para geçmiyor

Tamamen ücretsiz olan “El Ele Butik” Mağazasında kıyafetlerin yanı sıra A’dan Z’ye kullanılabilecek eşyalarda bulunuyor. Giyilebilecek ve kullanılabilecek eşyalarını bağışlamak isteyen hayırseverler, 0 (252) 424 00 48 numaralı telefondan “El Ele Butik” Mağazasına ulaşabiliyorlar. İletişim kurulan hayırseverlerin evlerinden alınan eşyalar, “El Ele Butik” Mağazasında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Bu haber toplam 933 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.