Menteşe Belediyesi’nden eğitime destek

Menteşe Belediyesi “Mutlu Çocuklar Umutlu Yarınlar” Projesi kapsamında 1. Sınıfa başlayacak olan çocuklara ücretsiz çanta ve kırtasiye yardımı yaptı.  Dayanışma Çantasında 800 çocuğun çanta ve kırtasiye ihtiyacının...

Menteşe Belediyesi’nden eğitime destek

Menteşe Belediyesi “Mutlu Çocuklar Umutlu Yarınlar” Projesi kapsamında 1. Sınıfa başlayacak olan çocuklara ücretsiz çanta ve kırtasiye yardımı yaptı.  Dayanışma Çantasında 800 çocuğun çanta ve kırtasiye ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Geçtiğimiz haftalarda başlattığımız Mutlu Çocuklar Umutlu Yarınlar projemiz ile kırsalda yaşayan çocuklarımıza ulaşmış, onlara keyifli bir gün geçirmelerini sağlamıştık. Bu projemiz çocuklarımız ile birlikte hayat bulup, hedefine ulaşmıştı.  Yine bu proje kapsamında Dayanışma Çantası hazırladık. 1. Sınıfa başlayacak olan çocuklara içinde defteri, silgisi, kalemi, etiketi, kalemliği, kağıdı, pastel ve kuru boya kalemleri gibi kırtasiye malzemeleri olan ücretsiz Dayanışma Çantası yardımında bulunduk. 66 mahallemizde başlattığımız bu projemiz ile şuana kadar 500 çocuğumuza ulaştık. 3 mahallemiz kaldı. O mahallelerimize de bu hafta içi Dayanışma Çantalarını ulaştıracağız” dedi.

Çanta dağıtımında çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Gümüş, okul hayatına yeni başlayacan olan çocukların 2014-2015 eğitim öğretim yılını kutlayarak, başarılar diledi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.