Menteşe Belediyesi’nden eğitime destek

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 19 Eylül’de başlayacak 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi öncesi okullardaki bakım onarım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyorlar. Bu kapsamda ekipler tarafından Menteşe...

Menteşe Belediyesi’nden eğitime destek

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 19 Eylül’de başlayacak 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi öncesi okullardaki bakım onarım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyorlar. Bu kapsamda ekipler tarafından Menteşe Sabri Acarsoy İlköğretim Okulu bahçesine kilit parke taşı döşendi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, geleceğimiz olan çocukların eğitim yuvaları olan okullarda güvenli ve iyi bir eğitim almaları çok önemli olduğunu belirtti.  Çocukların daha güvenli bir şekilde eğitim görmeleri için imkânlar dâhilinde okullara destek olmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda okullarımızın bakım, onarım ve tadilatlarını yapmaya devam ediyoruz. Bu amaçla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Menteşe Sabri Acarsoy İlköğretim Okulu bahçesindeki 300 metrekarelik alana kilit parke taşı döşediler ve bahçe düzenlemesi yaptılar. Böylece okul bahçesi yakında başlayacak eğitim öğretim dönemi öncesinde daha güvenli ve modern hale geldi. Eğitim yuvalarına olan desteklerimize devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.